Skip to content

Training Adem en Bewustzijn

In deze training besteden we aandacht aan onze adem en het bewustzijn.
Onze adem is het basisinstrument van ons lichaam. Bij onze geboorte halen we onze eerste ademteug en bij het sterven ervaren we onze laatste ademhaling.

Daar tussen in is het fijn om onze adembeweging zelf te kunnen regelen en/of te hanteren. Tijdens deze training doen we dat door middel van instructies die zittend, liggend of staand zijn en gericht op onze indirecte adem, beweging en aandacht.

Ik vertel je niet hoe je moet ademhalen, maar leer je eerder hoe je ademhaling herstelt.

Door de vele stresservaring in ons leven, bouwt er in het lichaam spanning op. Daarom is het belangrijk om rust in je lichaam te ervaren en te herkennen.

Vanuit de adembeweging leer je om je lichaam te voelen en de finesses van je lichaam te ervaren. Vaak kunnen we daar geen woorden meer aangeven, maar zal toch vragen om meer naar binnen te gaan.

Herken je een vol hoofd, altijd doordenken, je aandacht verliezen in een gesprek, je lichaam niet meer altijd te voelen en wil je weer bewust worden van het lichaam? Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Dan nodig ik je uit voor deze training adem en bewustzijn.

Geef je op : 0620060531

Email info@voelendbewustzijn.nl

Website www.voelendbewustzijn.nl

Ochtend of avond

1 x in de twee weken

Euro 20,00 per keer

Hierna is er een vervolgtraining mogelijk

Back To Top